Itt a tavasz, nyílnak a roll-upok!

2013. 03. 11.

roll-upMagas, vékony, attraktív megjelenésű és megfizethető!

Fantasztikus nyomatminőségű roll-up egy gagyi áráért?

Ma már a kedvező árú roll-up szerkezetek többsége megbízható minőségű, bosszúságot gyakorta inkább a nem megfelelő nyomathordozó választás okoz. Pár nap után bepöndörödhetnek a szélek, a hátulról érkező fény a tartórudat árnyjátékként vetíti a grafikára. Előfordul az is, hogy az alkalmazott oldószeres festék még hónapok múlva is kellemetlen (és egészségtelen) szagot áraszt.

Teszteltük és gondosan választottuk ki a szerkezet beszállítóját, ráadásul minden egyes darabot átadás előtt ki is próbálunk. S ami a legfontosabb: kizárólag roll-upokhoz fejlesztett szürke/ezüst hátsó fényzáró réteggel ellátott, poliészter fóliát alkalmazunk, melynek széle nem pöndörödik és különleges selymes felületkezelésének köszönhetően élénk színeket, fotórealisztikus megjelenítést tesz lehetővé.

Tavaszi “zöldség”

kornyezetbaratSajnos manapság nem csak az alapanyagokon szokás csupán spórolni, de a festék választást is az ár, mintsem a funkció szokta meghatározni. Ezért is kerül forgalomba sok agresszív oldószeres (ún. hard-solvent) festékkel készült termék.

Az általunk használt fólia PVC mentes, újrahasznosítható, s a gyártás során márkás (latex vagy 4. generációs eco-solvent) festéket alkalmazunk, melyek nem tartalmaznak nehézfémeket, s utólag sem párologtatnak magukból mérgező komponenseket, így nem csak nagy terekben, de akár egy óvodában, rendelőintézetben is nyugodt lelkiismerettel kihelyezhetők.

Technikai specifikáció

85×200 cm-es látható grafikai rész, alu szerkezet.

arak
*A fenti árakra külön tételként 16 Ft+ÁFA/db környezetvédelmi termékdíjat is felszámítunk.

Az ár tartalmazza a szerkezetet, a hordozó tokot, a színes nyomtatást és nyomathordozót, a nyomtatott grafika beszerelését. Az árak telephelyünkön történő átvételre és méret- és színhelyes nyomdakész grafikai állomány leadására vonatkoznak. A Roll-Up-ot “élőben” irodánkban tekintheti meg.

A Roll-Upban a nyomat cserélhető, de ha ebben nincs gyakorlata, úgy azt kérjük bízza inkább ránk, mert speciális ragasztót igényel, s ha a nyomat esetleg “beszalad” a szerkezetbe és a visszahúzó rugó fellazul, akkor ennek helyreállítása jóval időigényesebb egy rutin nyomatcserénél.

Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes.

Garancia

garanciaA Roll-up szerkezetre, a nyomatok fakulására 1 év garanciát adunk. A garancia kizárólag telephelyünkre visszahozva, rendeltetésszerű, gondos, beltéri használat mellett érvényes. Nem vonatkozik kültéri használatra, sérülésekre, be- ill. meggyűrt nyomathordozóra.

Megtisztelő figyelmét ezúton is nagyon köszönjük!


Új hozzászólás:

Subscribe without commenting