Képes cégtörténet

Képes cégtörténetElső telephelyünk egy bérelt, belvárosi 95 nm-es lakás volt. Felszerelésünk mindössze egy ECRM Mako 4650-es levilágítóból és egy Matchprint proof gépből állt. Mivel korábban magunk is megrendelői voltunk a különböző levilágító stúdióknak, tudtuk, hogy mennyire fontos a minőség és a határidők megtartása. Ezért kezdettől fogva minden film befűzésekor ellenőriztük és kalibráltuk a filmeket, minden színkivonat passzerpontosságáról meggyőződtünk.

Képes cégtörténetKésőbb szolgáltatásainkat Fuji ColorArt prooffal, és professzionális színrebontással egészítettük ki.

Második telephelyünk egy ugyancsak bérelt, de már utcai bejáratú 150 nm-es iroda volt az V. kerület Balassi Bálint utcában. Ide érkezett Magyarország első Fujifilm Luxel F9000-es B1++ méretű doblevilágító berendezése, mellyel már kilövés szerinti digitális montírozást is el tudtunk vállalni.

Képes cégtörténet2002. nyarán – közel egy éves felkészülés után – cégünk sikeresen szerepelt a TÜV Rheinland ISO minőségirányítási rendszer auditján.

Képes cégtörténetElhatároztuk, hogy a magas bérleti díjak helyett inkább egy hitelből vásárolt saját iroda törlesztőrészleteit fizetjük, mely hosszú távon mindenképpen jó befektetés, másrészt pedig lehetőséget biztosít olyan célirányos környezet kialakítására (légtechnika, vegyszerraktár stb), mely invesztíciót az ember egy bérleményben nem szívesen valósítana meg. Hosszas keresgélés után egy olyan XIII. kerületi helyiségre bukkantunk, mely 580 nm-ével és kedvező árával jövőbeli elképzeléseinknek is teret biztosít. (fotó: ilyen volt az étkező átalakítás előtt)

Képes cégtörténetDe nem csak a berendezéseknek építettünk megfelelő célkörnyezetet, igyekeztünk kollégáink kedvébe is járni. Részükre étkezőt, öltözőhelyiséget, zuhanyzót alakítottunk ki. (fotó: és ilyen lett az étkező)

Képes cégtörténet2003. év elején végre birtokba vehettük új telephelyünket. A költözés a gépek beüzemelésével együtt mindössze egy napot vett csak igénybe.

Képes cégtörténet2003. december végén megérkezett a régenvárt Roland plakátnyomtató és vágógép. A nyomtatás minőségétől nem győztünk egyik ámulatból a másikba esni. :)
Természetesen, hogy szolgáltatásunk mind teljesebb legyen laminálógépet, habkartonvágót és egyéb kiegészítő berendezéseket is vásároltunk

Képes cégtörténet2004. 05. 14. Újabb mérföldkő a teljes digitális nyomdai szolgáltatás megvalósítása felé. Beüzemeltük a Xerox DC5252-es íves digitális nyomdagépet és a hozzá tartozó kötészeti berendezéseket.

Képes cégtörténet2005. március közepén egy világújdonsággal gyarapodtunk. Egy olyan UV nyomtató, mely egyaránt képes tekrcses és táblás anyagokra is nyomtatni. Ráadásul az alkalmazott festék olcsó, időjárásálló és még környezetbarát is. További előny, hogy az eszköz igen gyors és nem igényel felületkezelt alapanyagokat.

Képes cégtörténet2006. a beruházások éve
Telephelyünkön újabb 145 nm területtel bővültünk, hogy teret adjunk új beruházásainknak:
– Szerződéskötésre is alkalmas színhelyességű Fujifilm digitális proofrendszert helyeztünk üzembe.
– Digitális nyomdánk gépparkját Xerox 4110-es nagyteljesítményű fekete-fehér géppel gyarapítottuk.
– Plakátnyomtatásunk is újabb Roland környezetbarát oldószeres géppel büszkélkedhet.
– A legnagyobb újdonság pedig B1++ méretű Fujifilm Luxel Vx-9600-as CtP (közvetlen nyomólemez levilágító) gépünk.

Képes cégtörténet2007–2008. folytatódtak a be- és “kiruházások”
– Digitális plakátnyomdánk 3 db új HP9000s nyomtatóval és egy Fotoba automata vágógéppel gazdagodott.
– A 2006-ban vásárolt Fuji CtP berendezéstől és egyúttal a szolgáltatástól is megváltunk. Mint eszközparkunk (szkenner, levilágító, analóg- és digitális proof) mutatja megbízhatóságuk, minőségük, precizitásuk és teljesítményük okán újra és újra a Fujifilm eszközeit választottuk, de valahogy a CtP-vel nem volt szerencsénk.

2009–2010. “Új fejlesztéseink:”
– Digitális nyomdánkban színes nyomógépünket egy sokkal jobb “kép”ességű Canon ImagePress 6000-es-re cseréltük. Vásároltunk egy melegragasztós kötészeti gépet is, így a házon belüli könyvkötés és tömbösítés lehetőségével még gyorsabban és kedvezőbb áron tudjuk ezeket a feladatokat elvégezni.