Nyitva tartási rendünk megváltozik

2007. 01. 16.

Kedves Ügyfelünk!

Mint bizonyára Ön előtt is ismeretes a bérlevilágítás hajdanán egy kiváló kenyérkereső foglalkozás volt. Mára azonban a CtP berendezések úgy elszaporodtak (még a saját irodánkban is találtunk egyet), hogy a filmkészítés iránti igény valamennyi stúdióban jelentősen visszaesett.

Új árlistánk készítésekor – melyet hamarosan közzéteszünk – arra a következtetésre jutottunk, hogy akkor tudunk az Önök pénztárcájával minél barátságosabb viszonyt ápoló új árképzést kialakítani, ha belső folyamatainkat ésszerűsítjük. Ennek estek áldozatul a többnyire veszteséges éjszakai és hétvégi levilágítási műszakok, melyeket január 20-tól megszüntetünk.

Természetesen, ha Önnek nagyobb volumenű éjszakára, vagy hétvégére eső levilágítási munkája adódik – ha előre egyeztetjük – szívesen megszervezük annak elvégzését is.

Hogy minél kisebb fennakadást okozzunk, s hogy a nyomdák nyitására mégis el tudjanak a filmek készülni, ezért levilágítási műszakunkat reggel 6 órakor kezdjük és egészen este 10 óráig meg sem állunk.

Megértésüket, megrendeléseiket ezúton is nagyon köszönjük!

Üdvözlettel:
Marácz Csaba


4 hozzászólás:

 1. 2007. 02. 23., 15:30 | zsirai gábor

  Marhára nem örülünk!

  Pont a nyitvatartás miatt jártunk hozzátok.
  Nálunk vidéken négykor bezár a bót.
  Ezért bíztunk bennetek.
  Eddig…

  Na mindegy, legalább a TESCO nyitva van.

 2. 2007. 02. 25., 16:44 | Reactor

  Reméljük nem ez volt az egyetlen ok, amiért minket választottatok, meg este tízig azért nyitva tartunk.
  (Sajnos döntenünk kellett, hogy vagy áremelés formájában jelenik meg az éjszakai és hétvégi műszakok gyér kihasználtsága, vagy megszüntetjük és így növekszik a nappaliak hatékonysága is. Köszi a megértést! Csaba

 3. 2007. 04. 17., 21:22 | GyZ

  Úgy nézem, csattan az ostor az erőltetett árverseny miatt. Nem jó üzletpolitika ilyesmit hirdetni: “még mindig mi vagyunk a legolcsóbbak”. A piac megszerezhető, de nehezen tartható ily módon.

  Nincs ingyenebéd, ami legolcsóbb, az a legolcsóbb (minden tekintetben).
  A szakma csak veszít, de a multi megrendelők profitálnak.

 4. 2007. 04. 20., 21:37 | Reactor

  Kedves Kolléga! (Bocsánat, de bejegyzéskor az IP cím rögzítésre kerül.)

  Példabeszéde rossz üzletmenetről árulkodik, s mivel – akár önhibánkon kívül – mi is bármikor kerülhetünk hasonlóan szomorkás helyzetbe, ezért megkímélem hasonló bölcselkedésemtől.
  Szeretnék azonban pontosítani: az ostor a film levilágításon csattan, mivel egy korszerűbb technológia felváltja, így árképzéstől függetlenül csökken iránta az igény. Másrészt soha nem állítottam, hogy mi vagyunk a legolcsóbbak, csak azt hogy a legolcsóbbak közé tartozunk.
  Ennek titka üzleti modellünkben rejlik. Úgy tudunk – a minőség megtartása mellett (pl. csak gyári tintákat használunk, nem utángyártottat) ügyfeleinknek kedvező árakat biztosítani, hogy a nagy mennyiségek okán elért beszerzési kedvezményeinket megosztjuk velük. Ugyancsak nem foglalkozunk üzletszerzéssel, munkáink kihelyezésével, hanem főként szolgáltatásainkat viszontértékesítő partnerekkel dolgozunk. Ezen partnereink leveszik vállunkról a végfelhasználókkal történő időigényes egyeztetések terhét, ill. a nemritkán egyedi megoldásokat követelő kihelyezés bonyodalmait, ezáltal nő gépparkunk kihasználtsága, így megint csak jobb árakat tudunk számukra biztosítani. A piacon szolgáltatásaink ára azonban az ő hasznukkal együtt jelenik meg, így még az a vád sem érhet minket, hogy letörnénk az árakat. Ráadásul plakátnyomtatásunk közel 70%-a külföldön landol, ezért nem hiszem, hogy mi lennénk az Önök problémáinak forrása.

  Mindazonáltal nagyon szívesem megismerném az Önök helyzetét is, ha gondolja szívesen látom, hogy tapasztalatainkat kicserélhessük.

Új hozzászólás:

Subscribe without commenting